Vallès Visió emetrà un programa de la Caminada Nocturna a Gallecs

La periodista Anna Ansia serà l’encarregada de conduir el programa especial que s’emetrà dimarts a dos quarts d’onze de la nit.

Les càmeres de Vallès Visió acompanyaran als participants de la Caminada Nocturna durant els dotze quilòmetres del recorregut per Gallecs.  Des de la Rambla Fiveller, lloc d’inici de la caminada, passant per l’església de Santa Maria, la Torre Malla, fins a la Plaça Prat de la Riba, Vallès Visió realitzarà l’itinerari copsant els moments més emblemàtics i compartint les vivències dels participants.

La finalitat d’aquest programa és donar suport a aquelles activitats més destacades i que més repercussió tenen entre els ciutadans del Baix Vallès. “La programació d’aquest canal es caracteritza per oferir continguts de proximitat. És el cas de la caminada a Gallecs, una activitat que aplega prop de 2.000 persones i en la què Vallès Visió no podia faltar”, ha explicat la responsable de comunicació del canal, Guadalupe Caro.

De la mateixa manera ho valora Valentí Careta, president del Club Muntanyenc de Mollet, entitat organitzadora de l’activitat: “És un orgull que Vallès Visió ens acompanyi durant tot el recorregut i que la gent que no hagi pogut venir pugui conèixer com és d’important la Caminada Nocturna i s’animi pel proper”.

Edicions locals