El Road Show convoca més de 300 joves molletans

Mutual de Conductors pretén conscienciar als joves molletans dels perills de la carretera i educar en la prevenció d’accidents de trànsit.

El Teatre de Can Gomà serà l’escenari, el proper dimecres 26 de setembre a les dotze del migdia, d’una nova adaptació del Road Show, un programa d’educació viària que endinsa els joves en el simulacre d’un accident de trànsit, dins d’un espectacle teatral representat pels mateixos protagonistes de la desgràcia. A l’actuació hi assistiran més de 300 estudiants de diversos centres educatius amb l’objectiu d’educar en valors i en la prevenció d’accidents de trànsit entre la població adolescent.

El Road Show recrea la nit d'un jove, un dissabte de discoteca, que acaba amb la tragèdia inesperada d'un accident de trànsit amb terribles conseqüències. Mitjançant una escenificació multimèdia i els testimonis reals dels metges de serveis d’emergències, els bombers, la policia, així com el testimoniatge verídic de la víctima amb lesió medul•lar i els seus familiars, s’explicarà una història emotiva que no deixarà al jove indiferent.

L’activitat està promoguda per la Fundació Mutual de Conductors, el Servei Català de Trànsit i TRAFPOL-Policies per la Seguretat Vial. Fundació Mutual de Conductors a través del seu Road Show, fa arribar anualment a més de 3.500 alumnes d’arreu de  Catalunya  un missatge de conscienciació contundent sobre els perills de la conducció en determinades circumstàncies de risc.

A l’acte hi assistirà l’Alcalde de Mollet, Josep Monràs, el Regidor de Seguretat, Josep Garzón, el President de la Fundació Mutual de Conductors, Joan Badenes, i el Director de la Fundació Mutual de Conductors, Josep M. Ambrós.

Edicions locals