El Recanvis Gaudí guanya abans del derbi (70-65)

Els homes de Pau García suen de valent per superar a un combatiu Sabadell Sant Nicolau.

El Recanvis Gaudí va sumar dissabte la segona victòria de la temporada en un partit incòmode davant el Sabadell Sant Nicolau (70-65). Amb aquesta victòria, els de Pau García es situen provisionalment al capdavant de la classificació juntament amb el CB Tarragona, el CB Hospitalet i el CB El Olivar.


La gran defensa i l'encert en el llançament van ser claus perquè el Mollet marxés guanyant al primer quart amb un resultat força ampli (21-9). Però el Sant Nicolau, que va ascendir a LEB Plata l'any passat però va renunciar per motius econòmics, es va refer del cop i va demostrar ser un equip molt competitiu. Va millorar l'efectivitat en els llançaments exteriors i va escurçar diferències al decans (39-28).

A la represa les forçes es van equiparar i el Sabadell es va anar acostant de mica en mica al marcador al tercer quart (51-47). L'últim període no hi va haver cap dominador clar i la pilota anava i tornava d'una cistella a l'altra. A un minut del final, un triple de Xavi Guia posava al Mollet set punts amunt i sentenciava l'encontre amb el definitiu 70-65. En la propera jornada, el Recanvis Gaudí visitarà la pista de l'etern rival, el Granollers (dissabte, 18h).

Edicions locals