Jordi Terrades: “Volen amagar del debat sobre els temes socials claus”

El passat dijous Mas i Rajoy van mantenir una reunió, per part del Secretari d’Acció Política de la Federació del Vallès Oriental i diputat al Parlament, Jordi Terrades.

Mas i Rajoy són els dos presidents del govern del PP i CiU que han protagonitzat les retallades més grans dels serveis públics de l’estat del benestar. Tal i com explica Terrades els dos presidents no volen afrontar la situació actual en la que estem immersos i aprofiten per parlar d’altres temes, concretament, Terrades afirma que “han decidit embolicar-se amb les banderes d’Espanya i Catalunya i els sentiments que això provoca, per tapar la nova onada de retallades que afectaran l’educació, la sanitat, les polítiques socials i les pensions”.

Terrades ha remarcat que “els socialistes catalans som un partit catalanista i d’esquerres. Ho hem demostrat als Ajuntaments i al Govern del País: ha estat amb els governs presidits per Pasqual Maragall i José Montilla que hem avançat com a país, nacionalment i socialment.” Terrades ha assegurat que “no ens fan por els debats, al contrari. D’aquesta crisi no ens en sortirem sols, ni Catalunya, ni Espanya, ni Europa. Nosaltres seguim i seguirem defensant un model d’estructura federal que tingui en compte aquestes tres realitats”.

Terrades ha volgut marcar el seu desacord amb el president de CiU dient que el partit “vol i encoratja un moviment plebiscitari per tenir les mans lliures”. I ha afirmat que “els socialistes diem que amb Mas de president a Catalunya hi ha més atur, estem més endeutats i els serveis públics han estat retallats. Aquest és el model de país de Convergència i Unió”.


Edicions locals