La doctora Asun Valiente guanya el Premi Henry Granjon

Asunción Valiente Bermejo, resident a Mollet i doctorada en Química, és la primera persona de l’Estat i la tercera dona del món en obtenir aquest reconeixement internacional.

El premi és un dels més importants en l’àmbit de la metal•lúrgia i la soldadura i la doctora el va recollir a principis del mes de juliol als Estats Units. El premi Henry Granjon va néixer al 1992 i s’estructura en quatre categories. El Premi concedit a Asun Valiente correspon a la categoria de 'comportament de materials i soldabilitat' i porta per títol 'Influència del nivell d'aliatge (Creq+Nieq) en la transició entre els modes de solidificació [AF] i [FA] en els acers inoxidables austenítics'. El proper mes de novembre, el treball apareixerà publicat a la prestigiosa revista científica ‘Welding in the World’.

La doctora Asun Valiente és llicenciada en Química per la UAB, doctora en Química per la UB, Enginyera en Soldadura per l’International Institute of Welding (IIW) i té un Màster en Soldadura i Tecnologies d’Unió per la UB.

Edicions locals