Exposició fotogràfica pel Directe al Cívic

El Centre Cívic de Can Pantiquet acollirà divendres un concert de Pop/Rock i una exposició de fotografies.

Dos quarts de deu del vespre és l’hora d’inici del Directe al Cívic que l’Associació de Música i Art de Mollet (AMAM) organitza cada últim divendres de mes. Com a novetat, la jove fotògrafa molletana Danna Arbó presentarà la seva exposició fotogràfica.

Aquesta setmana els encarregats d’amenitzar la festa seran agrupacions musicals dedicades al gènere Pop/Rock.  El quatre grups convidats són Sobras, Aïram i els grups locals Alalba i Aravink Band.

Sombras és un grup de folk/rock amb influencies del metal nacional i de grups èpics europeus. Aïram és un grup de Montornés del Vallès de blues/rock amb temes propis que parlen sobre l'amor i la vida. La seva música és fresca i amb esperit 100% rock & roll.

Els dos grups molletans són les grans apostes d’AMAM per aquest Directe al Cívic. Alalba està format per Mari Carmen Fernández i el cantautor Dani Barrientos. Dins del seu repertori trobem versions en acústic des de grans èxits del pop/rock en espanyol fins la seva personal interpretació de clàssics del rock en anglès. D’altra banda, Aravink Band aportarà a la nit les millors versions de pop/rock d'ara i sempre.

Edicions locals