Comença el curs als Centres Cívics

Durant la primera setmana del mes d’octubre s’inicien tots els tallers als Centres Cívics, Culturals i de Gent Gran que hi ha a la nostra ciutat.

L’Ajuntament de Mollet ofereix any rere any desenes de cursos i tallers per a totes les edats i de tots els àmbits. Des dels més menuts de la casa fins a es persones més gran poden trobar en seu lloc en qualsevol dels tallers i cursos que s’ofereixen. Els espais destinats a la realització d’aquestes activitats són els Centres Cívics, per a tota la ciutadania, i l’Ateneu Gran i El Lledoner, per a persones majors de 55 anys.

Les temàtiques que engloben els tallers són molt diverses: des d’art per a infants i gent gran, passant per informàtica, ball, relaxació, música, llengües, ceràmica... Són moltes les activitats que es realitzen pels diferents centres distribuïts per tota la ciutat i que aquesta setmana inicien el curs.

Per a més informació o per a inscriure’s a qualsevol activitat només cal dirigir-se al centre més proper per informar-se de qualsevol característica.

Podeu consultar totes les activitats en el programa de difusió editat per l’Ajuntament.

Edicions locals