Galiot Teatre tanca la gira 2012 a Gandia

El país valencià serà l’últim lloc on estarà l’espai lúdic de gran format ‘Cal Titella’ després de participar en diversos festivals durant l’estiu.

En el marc de les Fires i Festes de la ciutat de Gandia, Galiot Teatre representarà aquest cap de setmana durant els tres dies consecutius ‘Cal Titella’ un muntatge únic dins del seu gènere de titelles. Aquesta fira és un gran aparador d’arts escèniques al carrer, itinerants i espectacles de gran format que no deixaran indiferent al visitant.

Amb aquesta visita Galiot Teatre donarà pràcticament per tancat els dos anys de gira i més de 25.000 quilometres exclusius de Cal Titella, pels principals festivals internacionals de titelles i de teatre de carrer. Per tots els que hi estiguin interessats, el muntatge es podrà veure a Mollet durant la propera edició de la 7a Mostra internacional de titelles de Mollet, al interior del Mercat Vell.

Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web on hi trobareu fotografies i els darrers vídeos promocionals de les estrenes.

Edicions locals