ICV: "L'avançament electoral constata el fracàs de les polítiques de CIU"

El president comarcal d’ICV, ha declarat que demanaran el vot en clau nacional, però també en clau social.Els ecosocialistes han denunciat que aquest ha estat el mandat més curt de la història. Manils l'ha qualificat com "el mandat del fracàs nacional i del fracàs social".

El president d'ICV ha criticat que el govern de CIU no ha assolit cap dels seus objectius respecte a la dinamització i recuperació econòmica als que s'havien compromès. "Catalunya té avui més deute, més atur, menys empreses i menys capacitat econòmica que fa dos anys", ha assenyalat Manils.

ICV també critica el fracàs de les polítiques antisocials empreses pel govern i insisteix en que "l'únic que ha fet CIU ha estat retallar, retallar i retallar, i desmantellar l'estat de benestar”.

El tercer fracàs segons els ecosocialistes és el que te a veure amb el pacte fiscal, en aquest cas fracassat per la negativa del PP i per la indiferència del PSOE.

És per això que ICV es vol presentar en aquest procés d'eleccions com la principal força en contra les polítiques de retallades i, asseguren, la seva campanya serà tan en clau nacional com en clau social.

Edicions locals