OLÍMPIC, fer esport és fer salut

c/Sant Josep nº 15 - Tel. 93 570 36 63

En el Centre Esportiu i Cultural OLÍMPIC podràs fer salut practicant l’esport en un ambient tranquil i relaxat.

A més a més de les millores físiques a nivell de l’organisme, aconseguiràs també millores psíquiques i emocionals necessàries per a obtenir una òptima qualitat de vida.

La natació com a esport i com a teràpia. L’estat d’ingravidesa que ens ofereix l‘aigua permet descarregar les tensions que suporten diàriament totes les parts del nostre cos. La densitat de l‘aigua provoca un alentiment dels moviments, mantenint una tensió muscular continuada i fluida que afavoreix l’execució de moviments segurs i minimitza l‘aparició de dolor. Per aquests motius es recomanable per a problemes d’esquena, cardiopaties, recuperació de lesions, o, simplement per a relaxar-nos de la rutina diària.

La musculació es l’entrenament planificat i sistemàtic per al desenvolupament o manteniment dels grups musculars. Es excel•lent per a prevenir problemes a les articulacions i per a patologies comuns com ara, la lumbàlgia. 

Les arts marcials t’ajudaran al creixement mental i físic, a desenvolupar la personalitat i el caràcter dels seus practicants i disminueix l’estrès. El Karate, l ‘Aikido i el Muay thai.

Els esports de raqueta: Esquaix, Pàdel i Tenis taula on podràs passar una estona agradable amb els teus companys i amics.

Edicions locals