Inici del cicle de conferències per la gent gran

La regidora de gent gran, Ana Maria Díaz, ha presentat el seguit de conferències que s’organitzen cada dilluns a dos quarts de sis de la tarda a l'Ateneu Gran.

La primera setmana del mes d’octubre ha donat el tret de sortida a tot un any escolar pler d’activitats destinades a la gent gran. Ana Maria Díaz, la regidora del col•lectiu, va presentar dilluns a l’Ateneu Gran el primer trimestre del cicle de xerrades que s’organitzen des del Departament de Gent Gran cada any en companyia de la directora del Centre de Serveis El Lledoner, Yolanda Frías. Aquesta presentació va coincidir el mateix dia en què s’iniciaven les classes dels cursos i tallers del centre.

La propera conferència, que tindrà lloc dilluns dia 8 d’octubre porta per títol ‘Què significa envellir?’ a càrrec del Doctor Joan Solà, geriatra i director de l’Àrea Social i dependència de la Fundació Sanitària de Mollet. El següent dilluns, dia 15 d’octubre, la directora de l’escola Can Besora, Mireia Oliva parlarà sobre ‘El Voluntariat a l’escola’ i explicarà les experiències viscudes. Mercè Fernández, treballadora social, serà l’encarregada de la tercera conferència del cicle titulada ‘Intel•ligència emocional’ i en Pau Gil, advocat i economista, l’encarregat de tancar les conferències d’aquest mes amb ‘Xerrades d’economia’.

Al novembre serà el CEM qui impartirà les conferències al centre de formació per a la gent gran amb ‘La simbologia de 10 arbres mediterranis de Mollet del Vallès’, ‘Can Girona, una finca singular de Martorelles de Dalt’ i la ‘Petita història de l’Escola Municipal de Música de Mollet’.

L’Ateneu Gran, situat al carrer Gaietà Vínzia, és un centre de formació per a gent gran on es desenvolupen regularment cursos i tallers per a persones majors de 55 anys. També, cada dilluns a dos quarts de sis de la tarda hi ha programada una xerrada destinada als temes que més interessen al col•lectiu.

Edicions locals