Paradise utilitza un nou sistema per aprimar

Slim Belly és el nou sistema per a l’eliminació de grassa localitzada de la panxa que utilitza el gimnàs situat al carrer Alexandre Fleming.

El gimnàs molletà Paradise utilitza aquest nou mètode per reduir el volum de la panxa. Slim Belly funciona augmentant la circulació sanguínia a les zones de grassa localitzada gràcies a dues càmeres de pressió. A base d’alternar la fase de pressió amb una de relaxació en la zona abdominal durant l’entrenament, el cos reacciona i envia sang al teixit subcutani i al teixit gras. Així, el greix es desfà i es transporta al múscul actiu per cobrir la demanda d’energia causada per l’exercici físic.

El principal problema perquè el greix s’acumuli a la planxa és el teixit adipós, que disposa de molt poca circulació sanguínia. Amb aquest nou sistema amb el que treballen a Paradise s’aconsegueix desviar de manera natural el procediment del cos humà de només cremar el greix de les parts del cos que tenen reg sanguini.

Prova-ho i et convencerà, amb només quatre setmanes l’usuari que entrena al mateix moment que utilitza Slim Belly podrà pedre entre 4 a 8 centímetres del perímetre abdominal.

Edicions locals