Primera edició del concurs de Microrelats de Terror

L’Ajuntament de Mollet, a través de la Biblioteca Can Mulà, convoca el primer concurs literari d’aquest gènere.

En motiu del 75è aniversari de la mort de l’escriptor  estadounidenc Howard Phillips Lovecraft, la Biblioteca Can Mulà convoca el I Concurs de Microrelats de Terror. L’escriptor és un dels novel•listes més influents en el corrent literari del terror i la ciència ficció, reconegut internacionalment.

El concurs està destinat a persones major de 16 anys i els microrelats han de ser inèdits i originals. Els textos poden estar escrits tant en català com a castellà però no poden tenir més de 140 caràcters amb la finalitat de poder-los penjar al mur del Facebook i al Twitter de la Biblioteca. El termini per presentar els microrelats és fins al 26 d’octubre a les 23.59 h. Per fer-ho, caldrà entrar al web: http://bibliotecamollet.blogspot.com.

Hi haurà dos premis que consistiran en un lot de llibres de gènere. L’elecció dels relats guanyadors es farà, en un dels casos, a través de les xarxes socials mitjançant votació popular i, en l’altre, mitjançant un jurat format per membres de les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament, un representant del món literari de la ciutat i personal de la Biblioteca.

Edicions locals