Toca a Mollet el premi més important de Catalunya

Els 100.000.000 d’euros repartits per l’Euromillon és el premi més significatiu de Catalunya i el tercer d'Espanya en quantia.

El passat divendres l’Euromillones va deixar a la ciutat de Mollet un premi de 100.000.000 euros amb un únic encertant a tota Europa. El sorteig es va produir a París i la combinació guanyadora estava formada pels números 20, 23, 26, 30 i 33 i les estrelles 6 i 9.

La identitat del jugador o jugadora no es pot revelar per decisió exprés del guanyador/a que així va demanar-ho en el moment d’anar a cobrar el premi dilluns al matí. Tot hi això, hi ha indicis de que el ciutadà/na, no només hagi comprat la butlleta a Mollet ,sinó que sigui veí de la ciutat.

Dijous al matí s’ha fet entrega d’un xec simbòlic a l’Administració de Loteries número 2 on també s’ha pogut veure una còpia de la butlleta guanyadora del sorteig. L'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, ha explicat que aquests dies "Mollet està en boca de tothom a causa del premi".

L’Euromillones “és un joc en el que hi participen persones de nou països diferents d’Europa i suposa un 12% de les vendes de tots els jocs de loteries”, segons explica Xavier Cots, delegat de Loteries i Apostes de l’Estat de Barcelona. L’aposta inicial del guanyador/a va ser de 10 euros amb els que ha obtingut un benefici notablement superior.

Edicions locals