L’Associació de Veïns de Can Borrell dóna els seus fons a accions socials

Càritas, Creu Roja i, més endavant, Serveis Socials de la ciutat, són les entitats beneficiàries dels diners de l’associació.

Divendres l’associació de veïns de Can Borrel va tancar definitivament les seves portes després de fer la donació, a Càritas Parroquial i a Creu Roja Mollet-Baix Vallès, de 4.574’10 euros per cada entitat. Els diners s’han lliurat en mà amb la finalitat d’esquivar les comissions de les entitats bancàries. Actualment, l’associació té pendent el cobrament de la subvenció de l’Ajuntament de l’any 2011 i en cobrar-la els diners es destinaran a Serveis Socials.

El president de l’associació, Carles Pérez, reclama la poca participació de les associacions veïnals en actes socials. Segons explica “som entitats de la ciutat i hem de fer feina per la ciutat. Implicar-se en el problemes d’actualitat que a tanta gent estan afectant és una necessitat”.

A l’acte han assistit, Romà Parera, el President de Creu Roja, Belén Méndez, la Coordinadora de l’Assemblea de Creu Roja, Antonio Rosanas, voluntari de Càritas i Ana Maria Mutgé, voluntària de Càritas i responsable del projecte del Servei d’Aliments. També han assistit el president, fins ara, de l’Associació de Veïns de Can Borrel, Carles Pérez i el vocal de l’associació i membre de la Plataforma amb els Afectats de la Hipoteca (PAH). 

Edicions locals