Aproximació al llibre d’autor

El Museu Abelló acull el taller a càrrec de l’artista molletana Graciela Parramón on es realitzarà un llibre d’artista com a projecte personal.

El taller té per objectiu la construcció d’un llibre únic durant cinc sessions de dues hores. El taller s’abordarà des d’un punt de vista pràctica-experminetal, posant l’accent en les tècniques d’il•lustració i en els mètodes d’impressió i enquadernació artesanal.

Duran les sessions s’aprendrà a realitzar un desplegable, un acordió, tècniques d’il•lustració com la tinta, el collage, el gravat i moltes d’altres, tècniques d’impressió artesanal com linòleum, cautxú o collagraf. L’últim dia, per finalitzar el llibre es realitzarà l’enquadernació japonesa i cada alumne farà una presentació del seu llibre.  

El taller comença el proper 18 d’octubre i es desenvoluparà durant la tarda dels dijous, de sis a vuit. Té un preu de 25 euros per les cinc sessions i per a realitzar la inscripció cal contactar amb el Museu Abelló a través del telèfon 93 544 50 99 o a través del seu web.

Edicions locals