El Club Sant Jordi vol una solució abans que arribi el fred

L’Ajuntament de Mollet, la Comissió de socis i usuaris del Club Sant Jordi i l’Associació de Veïns de Plana Lledó demanen alternatives per mantenir el Club Sant Jordi obert.

A mitjans del mes de novembre l’alcalde de la ciutat mantindrà una reunió amb el Patronat de la Fundació Catalunya Caixa per escoltar la resposta  que l’entitat s’ha compromès a donar després de la incansable insistència dels usuaris per mantenir el centre obert. El passat 3 d’octubre la Comissió de socis i la Fundació Catalunya Caixa també van mantenir una reunió on la fundació va assumir el compromís d’enviar una proposta concreta i detallada per escrit a la Comissió de socis i usuaris del Club Sant Jordi.  Fins aleshores tothom està a l’espera de possibles alternatives per mantenir obert el Club Sant Jordi obert.

A hores d’ara la Comissió està a l’espera d’una resposta per part del Patronat Fundació Catalunya Caixa i desitgen que arribi abans de la reunió amb Josep Monràs, que encara no té data exacte però es preveu per a mitjans de novembre. El portaveu de la Comissió de socis i usuaris del Club Sant Jordi, José Luque, ha explicat que “ens agradaria que tot es solucionés abans de l’arribada del fred”.  També, ha volgut recordar que “el Club Sant Jordi és un equipament del barri i dels seus socis perquè s’ha construït gràcies als beneficis que han aportat els nostres diners. Des d’un principi ens van posar la condició de formalitzar una imposició a termini de 3.000 euros o domiciliar la pensió”.

De la seva banda, l’Ajuntament de Mollet ha proposat fer-se càrrec de l’equipament en temes de manteniment i subministrament, despesa que suposa més de 6.000 euros anuals. La Regidora de Gent Gran, Ana María Díaz ha explicat que “tots estem treballant perquè l’espai sigui el que era i també estem oberts a nous projectes i propostes per tal de poder obrir el Club Sant Jordi. Hem de treballar tots de la mà”. També explica que el principal motiu del tancament del centre és “la poca viabilitat econòmica que generen els projectes destinats a l’envelliment passiu”.

La presidenta de l’Associació de Veïns de Plana Lledó, Isabel Santiago, ha explicat que des de l’associació estan “disposats a buscar una solució i cedir, com a espai provisional, el saló de l’entitat”.

Totes les parts han acordat esperar la resposta que la Fundació Catalunya Caixa s’ha compromès a donar a la Comissió de socis i també al resultat de la reunió què durant el mes de novembre mantindran els representants de la Fundació Catalunya Caixa amb l’alcalde de Mollet, Josep Monràs.

Edicions locals