Restaurant Eva Centre, menjar de qualitat a un preu assequible

Plaça Major nº 7 local 4 – Tel. 663235611


El Restaurant Eva Centre, situat a la plaça major de la nostra ciutat, és l’indret ideal per anar a gaudir d’un bon àpat en parella, en família o amb amics. El local exposa una col•lecció de quadres històrics de la ciutat que transmeten un ambient agradable on degustar la millor cuina amb plats de carta o de menú.

Filet de vedella a 15 euros,  llonza de Girona de  650 grams a 15 euros, i d’un quilo a 22 euros, són alguns dels plats que es poden degustar al restaurant, i tot a la brasa. També es poden tastar, com a entrant, tot tipus d’amanides tèbies com la d’espàrrecs verds amb pernil ibèric o la de formatge de cabra fos amb fruits secs. Sense oblidar també la gran varietat de tapes que ofereixen i les torrades a la brasa a base de pa de coca.

Al migdia, Restaurant Eva Centre ofereix un menú amb ingredients de qualitat i a un preu molt assequible (9’70 euros) amb entrant, primer, segon, postres, beguda i cafè inclòs.

El Restaurant Eva Centre està obert de dilluns a dissabte de 9 del matí a 4 de la tarda i els dijous, divendres i dissabtes de vuit del vespre fins al tancament.

Edicions locals