L'alcalde es mostra obert al diàleg per definir les ordenances fiscals

Monràs demana responsabilitat a la resta de grups municipals perquè els ingressos obtinguts han de permetre oferir uns serveis públics de qualitat per la ciutat.

Dimarts al migdia, Josep Monràs, va explicar als portaveus municipals els criteris generals d’elaboració de les ordenances fiscals de l’any 2013 i s’ha mostrat obert al diàleg i propostes de la resta de grups municipals.
 
Durant la reunió, Josep Monràs va destacar que aquests criteris bàsics d’elaboració s’han marcat amb una clara voluntat de contenció fiscal i amb una factura fiscal que estigui per sota de l’IPC. A més, també va remarcar que la intenció del govern municipal és augmentar les bonificacions i ajuts a la població més desfavorida i amb menys renda.
 
D’altra banda, l’alcalde va mostrar-se obert al diàleg i a les propostes que la resta de grups municipals vulguin aportar i que permetin confeccionar unes ordenances fiscals justes per la ciutat. Així  mateix, va demanar responsabilitat a la resta de grups municipals perquè els ingressos que obtindrà el consistori amb les ordenances fiscals han de permetre oferir uns serveis públics de qualitat per la ciutat de Mollet.

Edicions locals