Crear un llibre d’artista propi, taller per a tothom al Museu Abelló

Un curs impartit per Graciela Parramón, en el marc de l’exposició 'Passant pàgina. El llibre com a territori d’art'.

El proper dijous 18 d’octubre a les 6 de la tarda al Museu Municipal Joan Abelló s’inicia el curs Taller d’aproximació al llibre d’artista, impartit per Graciela Parramón, en el marc de l’exposició Passant pàgina. El llibre com a territori d’art.

El curs consta de cinc sessions que tindran lloc els dijous, de 6 a 8 de la tarda, des del 18 d’octubre fins al 22 de novembre. L’objectiu és crear un producte personalitzat a partir de tècniques d’il·lustració i mètodes d’impressió i enquadernació artesanal.

Es treballarà amb diferents suports materials com el paper, la tela, la fusta, entre d’altres; i amb diverses tècniques d’il·lustració, com la tinta, el collage, les fotocòpies, el gravat, etc. El curs permetrà conèixer tècniques d’impressió de petit tiratge com el linòleum, el cautxú o el “collagraf” i tipus d’enquadernació artesanal, com el llibre en acordió o l’enquadernació japonesa.

Les persones interessades es poden adreçar personalment al Museu (c. Berenguer III, 122), per telèfon (93 544 50 99) o per correu electrònic ([email protected]).

Edicions locals