ICV-EUIA recolza als socis dels Club Sant Jordi

El partit es posa a disposició del govern de la ciutat i dels socis del club per aconseguir que l’equipament torni a funcionar.

ICV-EUIA vol donar suport col·laborant amb els socis i l’Ajuntament per mantenir el Club Sant Jordi obert. El grup municipal explica que “no entenem i no compartim la posició que defensa el Patronat de la Fundació de Catalunya Caixa de fer rendible aquest equipament quan, fins ara, ho ha venut com un servei a la ciutat a càrrec de l’Obra Social”.

Continuen dient que “és comprensible que en aquests moments, l’entitat bancària no vulgui assumir els costos que pugui comportar el seu manteniment, però voler fer negoci està fora de lloc”.

ICV-EUiA, es posa a disposició del govern de la ciutat per aconseguir l’objectiu de que l’equipament torni a estar en funcionament. En aquest sentit, recolza les accions que es portin a terme i manifesten la seva disposició a treballar, conjuntament,  per fer viable aquest equipament necessari en el barri. El grup proposa “com a iniciativa, i donat que l’entitat a Mollet diu que no sap què passa, plantegem fer alguna acció conjunta a la Diputació de Barcelona els grups del PSC-CiU i ICV-EUiA per reactivar aquest tema”.

Edicions locals