La tanca del parc de Can Mulà a la 6a Mostra d’Arquitectura del Vallès

L’obra ha estat seleccionada com una de les actuacions arquitectòniques en espais exteriors més rellevants del Vallès dels darrers anys.

El Col•legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) ha seleccionat la tanca del parc de Can Mulà de Mollet del Vallès com una de les millors obres dins l’àmbit de l’arquitectura durant els anys 2009 i 2010 per la seva senzillesa i efectivitat i pel seu disseny molt ben treballat que dóna protagonisme al propi parc.
 
La construcció de la tanca, el 2009, va formar part de la remodelació del conjunt del parc que va incloure l’obertura d’un nou accés a l’àrea verda i d’esbarjo des dels Quatre Cantons. En aquesta entrada, s’hi va col•locar un mural amb els noms de totes les víctimes dels bombardejos de 1938 i 1939 a Mollet del Vallès, en el seu record.

La 6a Mostra d’Arquitectura del Vallès inclou 27 obres de les 188 presentades per 45 municipis vallesans i es pot visitar durant tot el mes d’octubre a la Delegació del Vallès del Col•legi d’Arquitectes de Terrassa.

Està realitzada amb acer cortén i simbolitza troncs de plantes que permeten veure-hi a través seu, tant des dels carrers que l’envolten com des del propi parc, en un joc de positiu/negatiu. La tanca del parc de Can Mulà de Mollet del Vallès és un projecte realitzat i dirigit pels serveis tècnics de l’Ajuntament de Mollet en col·laboració amb l’equip d’arquitectes Josep Miquel Roselló i Manel Sangenís.Edicions locals