Noves promocions i torna la penya de Els Peixots pel Juvenil-Barça

Els aficionats que vagin al camp podran participar en diversos sortejos que es realitzaran durant la mitja part.

El partit del diumenge a les 17h entre Juvenil A del Mollet i el Barça B, que es podrà seguir per Vallès Visió a partir de les 19.30h, estarà acompanyat de promocions, regals i sorpreses. Tots els aficionats que vagin podran beneficiar-se dels premis que el club sortejarà al descans. D'aquesta manera, es sortejaran els següents obsequis: 6 entrades a les Renault World Series del Circuit de Catalunya (20 i 21 d’octubre); 1 pernil gentilesa Jamones Rearcos de Mollet; i 2 ampolles de cava gentilesa de la Penya Barcelonista Mollet.

Els aficionats podran participar en els tres sortejos comprant la rifa de l’entrada al camp municipal del Germans Gonzalvo (3 euros socis per 2 tires; i 5 euros públic general per 1 tira). “Volem omplir el camp com ha passat d’altres temporades en partits de gran nivell de la Lliga Nacional i fem un esforç per intentar viure un gran dia de la festa del futbol base amb el nostre Juvenil A”, explica el president del CF Mollet UE, Feliu Tura.


De fet, per aquest enfrontament tornarà a posar-se en marxa la penya Els Peixots del CF Mollet UE, que dirigeix David Pérez. “És el gran partit del Juvenil A i Els Peixots no s’ho podien perdre. Hi serè amb el bombo i amb tots els nostres seguidors per animar un dia que ha de ser sobretot de festa”, reivindica Pérez, que des d’aquesta temporada també és l’entrenador de l’Aleví H. “Volem animar l’ambient sa que hi ha al Germans Gonzalvo i ho farem amb tot el nostre suport i bon ambient”, remarca El Peixot.

Edicions locals