Un 98,2% dels membres d’ICV Vallès Oriental refrenden Manils com a candidat al Parlament

La candidatura proposada també s’aprova amb un ampli suport del 91,2%.


L’escrutini realitzat avui, al tancament del procés d’eleccions primàries d’ICV al Vallès Oriental, al que eren cridats a les urnes més de 360 adherits i amics del partit, mostra el gran suport obtingut per les candidatures presentades per l’actual direcció comarcal.

En la votació per a encapçalar la candidatura, que ha tingut una participació del 33%, el President de la organització ecosocialista, Jordi Manils, ha rebut un 98,2% de suports, i tan sols un 1,8% de vots contraris.

La resta de la candidatura, formada per Neus Casajuana, Paco Galán, Cristina Poveda i Marc Collado, amb una participació del 34%, també ha rebut el recolzament majoritari del 91,2% dels membres d’ICV a la comarca. S’han registrat un 7% de vots contraris, i un 1,8% de vots en blanc.

Els ecosocialistes aprovaran la setmana vinent la candidatura completa que es presentarà al Parlament i, aleshores, es coneixeran els llocs que ocuparan els representants vallesans.
El candidat ha agraït el suport rebut en totes dues votacions i ha destacat que ICV del Vallès Oriental és una organització forta, cohesionada i amb molt coratge “per a afrontar el repte que se’ns planteja en les properes eleccions”.

Manils ha volgut deixar clar que totes les organitzacions polítiques haurien de sotmetre els seus representants a processos d’eleccions primàries que, segons ell, “enforteixen la cohesió interna i la democràcia”.

Edicions locals