Candidats vallesans pel PSC al Parlament de Catalunya

Jordi Terrades repeteix com a candidat vallesà del PSC a diputat al Parlament de Catalunya en llocs de sortida.

El Consell Nacional del Partit dels Socialistes de Catalunya ha aprovat la llista de candidats i candidates que acompanyaran Pere Navarro a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre.

Unes eleccions que el PSC afronta amb tres prioritats fonamentals que desenvoluparà en el seu programa electoral. L’educació, la salut i les polítiques de benestar com a prioritat principal, dedicant-hi els recursos necessaris. La reforma del sistema fiscal de Catalunya, perquè sigui més just i la reforma de la Constitució perquè un estat federal sigui possible, avançar amb tota l’ambició i la força cap a més autogovern i cap a un millor finançament, sense trencar. El candidat a la presidència pel PSC, Pere Navarro, també ha manifestat que el PSC defensarà el dret a decidir dels ciutadans i les ciutadanes a través d’una consulta dins de la legalitat i ha afegit que en aquest referèndum, el PSC defensarà una postura no independentista, una relació federal de Catalunya i l’Estat de igual a igual.

Entre les més de 85 persones que formen part de la candidatura per Barcelona, en trobem vuit del Vallès Oriental que van ser proposades pel Consell de Federació de dijous passat: Jordi Terrades (12), Josep Garzón (34), Alba Barnusell (38), Arnau Ramírez (58), Lídia Paredes (76), Sílvia Hernández (79), Agustí Garcia (83) i Mila Vicente (suplent 4).

Edicions locals