‘Valors d’emprendre a les escoles’ torna per tercer any consecutiu

La regidoria d’Educació i l’empresa municipal EMFO duen a terme el projecte de 'Valors d’emprendre a les escoles' amb diferents centres de primària i secundària de la ciutat de Mollet.

Després de dues edicions en les que han participat 400 alumnes torna el projecte ‘Valors d’emprendre a les escoles’ amb la finalitat de formar als professors per tal que després siguin ells els que transmetin aquesta manera de fer als alumnes.

Es tracta de sessions formatives adreçades als professors sobre l’emprenedoria per després traslladar els coneixements adquirits a les aules. Tot el procés d’aprenentatge dels alumnes s’allargarà fins a finals de curs, fins al 10 de juny de 2013.

L’objectiu és reforçar valors com l’esforç i l’autonomia, que els nens siguin capaços de prendre decisions i aprendre dels errors. Els anys anteriors van ser l’escola Montseny, Lestonnac, Sant Gervasi i l’IES Vicenç Plantada els participants en el projecte. Enguany, EMFO prepara aquest projecte amb més centres educatius de la ciutat com són l’Escola Joan Abelló, l’Escola Can Besora i l’Escola Montseny, tot i que la llista es podria ampliar.


Edicions locals