‘Al cor de les revolucions àrabs: separant mites i realitats’

És el títol de la xerrada que tindrà lloc el proper dimecres a dos quarts de set de la tarda al segon pis de la Biblioteca Can Mulà.

Àlex Anfruns, voluntari i cooperant a Egipte i Cisjordània serà l’encarregat de dur a terme la conferència ‘Al cor de les revolucions àrabs : separant mites i realitats’ dimecres a la Biblioteca de Can Mulà. L’objectiu de la xerrada és conèixer els actors i les reivindicacions de la societat civil al cor del mon àrab, separant els mites de les realitats.

Segons la pròpia biblioteca, la xerrada tractarà sobre “els esdeveniments de l'any passat, coneguts com a ‘revoltes’ o ‘revolucions àrabs’ que van tenir un efecte immediat bastant positiu : tornar la iniciativa històrica a aquells pobles, fent miques els tòpics que els lligaven per sempre amb la incapacitat de tenir aspiracions democràtiques”.

La xerrada té per objectiu de contribuir a desmitificar el discurs dominant sobre l'Orient Mitjà, al qual es confrontarà el relat d'una historia despullada del discurs religiós, principalment dels usos i abusos de les tres religions monoteistes.

Edicions locals