Cafè Chicago, kebabs i molt més

Av. Llibertat, 24 local B (Plaça Major) – Tel. 93 004 43 89


El Cafè Chicago està ciutat al centre de la ciutat des de principis del mes d’agost. Chicago disposa d’un gran varietat de plats per a poder gaudir del dinar, del sopar a d’un àpat a qualsevol hora del dia. El Cafè està obert de dilluns a divendres de les vuit del matí fins a les dotze de la nit i els caps de setmana de deu del matí  una de la matinada.

Es poden trobar tot tipus d’àpats molt variats. Des del tradicional menjar turc cada vegada més conegut, el kebab, passant per hamburgueses, nuggets de pollastre, amanides, croquetes, filet de peix, falafel, pizzes i la última introducció: el seekh kebab.

El Cafè Chicago no només és present a la ciutat de Mollet sinó que disposa de dos establiments més: un situat al barri de la Sagrada Família de Barcelona i l’altre a Alemanya. La nova obertura del local a Mollet pretén consolidar la clientela catalana i obrir camí en un nou mercat de treball.

Properament, el Cafè Chicago disposarà de servei a domicili perquè els clients puguin gaudir del seu menjar sense necessitat de moure’s de casa.

Edicions locals