"Mas ha posat l'estelada com escut de la seva mala gestió"

La diputada del Partit Popular de Catalunya, Sonia Esplugas, visita la seu dels populars de Mollet en un marc de pre-campanya electoral.


La diputada del Partit Popular català, Sonia Esplugas, ha visitat aquest matí la seu popular a Mollet del Vallès en un context de pre-campanya electoral. Acompanyada de la líder molletana, Susana Calvo, Esplugas ha valorat la situació actual que viu Catalunya: "el camí de la independència està ple d'incerteses. Les eleccions representen el fracàs del Govern de la Generalitat i Mas ha afegit una nova crisi social i política sense precedents".

La diputada no creu que la negativa per part del govern de l'estat al pacte fiscal sigui el detonant i assegura que Mas ha convocat les eleccions "per salvar la seva situació dins de CiU". Seguint amb el pacte fiscal, Esplugas ha admès que el PP de Catalunya té una proposta de model fiscal que consistiria en una millora de finançament però sempre buscant el consens amb la resta de comunitats: "El pacte de Mas era inviable, nosaltres volem un millor finançament sense trencar la caixa única".

Per últim, Esplugas ha advertit de les conseqüències "dramàtiques" en el cas que Catalunya s'independitzés: "Catalunya sortiria de la Unió Europea i, per tant de l'euro, fet que comportaria la pèrdua de PIB, el pitjor negoci que es pot fer". I ha afegit que el president "no ha fet coses que havíem acordat als pressupostos i s'ha posat l'estelada com escut de la seva mala gestió".

Edicions locals