Els Castellers de Mollet culminen la 20a Diada amb un castell inèdit

La colla molletana va completar amb éxit per primera vegada a la seva història un 3 de 6 aixecat per sota.

Els Castellers de Mollet van celebrar la seva Diada aixecant per primer cop a la seva història un 3 de 6 aixecat per sota. Finalment la pluja va respectar la quinzena d'activitats programes per la colla castellera, que van finalitzar diumenge al migdia amb una actuació història en una plaça Prat de la Riba plena de gom a gom.

Els Castellers del Riberal (Catalunya del Nord) i dues de les millors colles de Catalunya, els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró, van ser els convidats d'exepció. La colla egarenca va demostrar el seu talent descarregant un espectacular 3 de 9. A més, també va construir un 5 de 8 i un 2 de 8. Per la seva banda, els Capgrossos de Mataró van descarregar un 5 de 8, un 4 de 8 i una torre de 8. Els moments més emotius del dia els va protagonitzar la colal molletana descarregant tres rondes amb un 5 de 6, un 3 de 6 aixecat per sota i un 4 de 6 amb agulla.

La cap de colla dels Castellers de Mollet, Sílvia Alarcón, va assegurar que "estem molt ogullosos d'haver celebrat una jornada històrica. Per primera vegada a la història hem fet un 3 de 6 per sota i ens ha quedat força bé. Ha estat un moment molt emotiu". Alarcón va rebre un premi especial pels seus anys de dedicació a la colla molletana. La Diada es va tancar amb la ronda de pilars i un dinar de la colla al Mercat Vell. Els Castellers de Mollet ja treballen per aixecar un 4 de 6 per sota l'any que ve.

Si voleu veure les imatges de la jornada visiteu la nostra galeria de fotografies.Edicions locals