Activitats per celebrar el 12è aniversari a Ca n’Arimon

El Centre Municipal d’Esport i Salut oferirà un seguit d'activitats per celebrar els seus 12 anys de vida.

A les 9h del matí del diumenge 28 d’octubre es donarà el tret de sortida a la jornada de celebració del centre esportiu. Serà amb la Caminada per Gallecs que començarà a la Masia de Can Borrell. Entre les 10h i les 13h s’instal·laran inflables a les pistes exteriors, oberts a tothom, i a la piscina interior, pels socis del centre. A més, aquells que ho desitgin pondran prendre xococalata calenta al bar de l'equipament entre les 10.30h i les 12h.


A partir de les 11h hi haurà el ‘Master d’aiguagym’ per conèixer tots els detalls de la pràctica d’aquest esport. Entre les 11h i les 12h hi haurà un circuit al pavelló de Body Jump, Body Steep, Sh’bam i Body Pump. Entre les 12h i les 13h tindrà lloc un circuit de Capoeira, Tai-txi, Salsa, Pilates. També hi haurà un torneig de futbol des de les 10h fins les 12.30h.

Per finalitzar la jornada, a partir de les 11.45h, es farà la presentació de la nova activitat que es realitza al centre: Waterpolo. El Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon es va inaugurar l’octubre de 2000 i des d’aleshores ha anat ampliant la seva oferta esportiva i saludable.

Edicions locals