ICV-EUiA presenta set mocions per al ple d’octubre

El Grup Municipal de la Coalició ICV-EUiA ha presentat diverses propostes de resolució per a debatre en el Ple del mes d’Octubre que es realitzarà el proper dia 29.

Un total de set mocions són les que ha presentat la coalició i les que es debatran en el proper plenari de l’Ajuntament. Dues mocions, fan referència al tema del cooperativisme. Una d’elles per adherir-se a la declaració institucional a les cooperatives aquests any 2012, que es celebra l’any internacional de les cooperatives. L’altra, per potenciar el cooperativisme a Firamollet 2013, que està previst es celebri a la primavera de l’any vinent.

Per altra banda, dues mocions més, van encaminades a mostrar el desacord contra les mesures de retallades del govern central als empleats públics. Una cinquena moció planteja el posicionament institucional en contra del tancament del Casal Sant Jordi de Plana Lladó i, també,  la reclamació a Catalunya Caixa i la seva Fundació, de reobrir de forma immediata aquest equipament que durant tants anys ha estat el casal d’avis del barri.

Una sisena moció serveix per mostrar el suport de l’Ajuntament al procés de diàleg per a  la pau iniciat aquesta setmana entre el govern de Colòmbia i la guerrilla de les FARC a Oslo i que continuarà properament a Cuba. Es tracta d’una nova esperança per a la pau desprès de tants anys de guerra, de patiment de moltes persones i de trencament dels drets humans.

I, en darrer lloc, es presentarà una moció per a donar suport a la Jornada de Vaga General, convocada per les organitzacions sindicals i socials pel dia 14 de novembre.

Edicions locals