Ricard Terraza obté el 1r premi del concurs de pintura ràpida

Diumenge es van lliurar els premis del 3r Concurs de Pintura a l’aire lliure a la Col•lecció Garreta Rovira.


El primer premi, que consisteix en una dotació econòmica de 800 euros, ha estat pel Sr. Ricard Terraza Llastarri amb un quadre ubicat al Parc de Can Mulà. El premi porta per nom ‘Col•lecció Garreta Rovira’. El quadre mostra el camí d’una de les portes d’entrada amb molletans i molletanes a l’horitzó. Predominen les tonalitats verdes, grises i marros i el contrast de la llum està detallat amb molta precisió. Per aquestes i moltes més característiques ha estat el quadre escollit pel jurat.

El segon premi, de 600 euros, ha estat pel Sr. J. José Pérez Calbó amb un quadre que porta per nom ‘Ajuntament de Mollet del Vallès’. El tercer premi, anomenat ‘Casal’, ha estat pel Sr. Joan Vila Arimany que s’ha endut la quantitat de 450 euros.

En la tercera edició del Concurs de Pintura a l’aire lliure han participat 47 persones i segons la responsable de la Col•lecció Garreta Rovira, Marta Garreta, la valoració del concurs ha estat “molt positiva per la gran quantitat de participants i l’alta qualitat de les obres gràcies a l’amplia trajectòria professional dels membres participants”.

Edicions locals