CETAM, nou centre mèdic a la ciutat

Rambla Balmes nº 13 baixos - Tel. 935791520

El 25 de setembre es va inaugurar al nostre municipi un nou centre mèdic molt complert dedicat a diverses patologies i amb molts professionals amb experiència que avalen els seus resultats. CETAM, centre mèdic ofereix atenció complerta en la patologia de l’aparelllocomotor, en l’ortopèdia i traumatologia, la rehabilitació, la reumatologia i el tractament del dolor, així com altres patologies més demandades d'altres especialitats (Pediatria, Medicina Interna, Medicina General, Cirurgia Vascular, Cirurgia Plàstica i Reparadora, Psicologia Clínica, Infermeria).

El centre mèdic està fundat pel Dr. Pablo Martínez Galarza, especialitzat en extremitats superiors i artroscòpia; el Dr. Daniel Romero Esmerats, especialitzat en la columna i artroplàstia; i el Dr. José María Ruiz Díaz, especialitzat en extremitats inferiors i artroscòpia. També disposen d'altres especialistes amb experiència com a metges adjunts i amb gran estima i prestigi a la comarca

CETAM centre mèdic ofereix tant atenció privada com servei a Mútues concertades i està obert des de les deu del matí fins a les dues del migdia i des de les quatre de la tarda fins les vuit del vespre. Es pot trobar el centre obert de dilluns a divendres durant vuit hores al dia.
Edicions locals