Asimètric visita Cal Cabrit

El grup molletà de jazz fusió tocarà aquest divendres a Cal Cabrit (Ctra. de Llinars a Sant Antoni de Vilamajor, km. 1,3).

Asimètric neix el 2006 amb la voluntat de crear un repertori propi on es trobessin estils de música com el jazz, el rock, el latin, la bossa… una barreja que als anys 70 es denominaria Jazz-fusió. Els seus referents arriben precisament d’aquesta època i tenen noms com Chick Corea, Weather Report, Spyro Gira, Airto Moreira, Richard Bona, Path Metheny o Brecker Brothers.

La música d’Asimètric, composada per Miquel Pascual, ha donat la llibertat a cada intèrpret per poder treballar-la segons el seu criteri i el resultat és un repertori nou, intens i amb molta personalitat. El directe fluctua entre la sensibilitat de la música de cambra i la força del rock, encara que no acaba de desaparèixer una certa boirina amb gust a jazz.

D’aquest treball se n’ha derivat el primer disc i que compta amb la col•laboració del guitarrista Emili Baleriola. Un projecte que descansa entre cartrons curosament impresos amb el mateix concepte d’asimetria que la música desprèn.

Edicions locals