IxM amb la CUP per reforçar l’esquerra

Independents per Mollet ha decidit demanar el vot per la Candidatura d’Unitat Popular-Alernativa d’Esquerres (CUP-AE) que es presentarà per primer cop a les eleccions al Parlament del 25 de novembre.

Carrasco formarà part de la candidatura de la CUP-Alternativa d’Esquerres al Parlament per la circumscripció de Barcelona. Per formalitzar la voluntat va lliurar de formar part de les eleccions al Parlament es van entregar 27.000 signatures d’aval a la Junta Electoral. Mercè Solé, portaveu d’Independents per Mollet, ha remarcat les coincidències i la complicitat que hem anat trobant amb la CUP, “entre la nostra vocació d’impulsar els canvis socials i polítics des dels municipis i la nostra manera d’entendre la política d’esquerres que rebutja el professionalisme i escompromet amb les classes populars i l’alliberament nacional”.


L’assemblea d’Independents per Mollet vol fer una crida als molletans a “donar suport el proper 25 de novembre a la CUP-AE, per fer possible que sigui present al Parlament i jugui un paper actiu com a esquerra de combat, contra el conformisme i les agressions que estem patim els treballadors i treballadores i per avançar sense renúncies cap a la  independència i la justícia social”.

Edicions locals