'Joves, salut i entorn familiar'

El proper divendres 26 d’octubre, a la Sala Polivalent de l’Església de Sant Sadurní de Montornès del Vallès, es durà a terme la jornada 'Joves, salut i entorn familiar'dirigida als professionals de Joventut i altres àmbits (Benestar Social, Educació, Sal

La jornada està organitzada per la Taula Jove de Salut del Vallès Oriental, que forma part de l’Oficina Jove de la comarca, Oficina que es coordina des del Consell Comarcal del Vallès Oriental. Aquesta jornada té per objectiu analitzar i treballar les estratègies d’intervenció amb les famílies i el context que envolta el jove en relació a la salut.

La Taula Jove de Salut del Vallès Oriental està formada per professionals de prevenció de drogues i joventut i té com objectiu de prioritzar i dur a terme accions que serveixin per millorar la formació dels professionals que treballen amb els joves i els adolescents des de diferents àmbits (des dels serveis de salut, des dels equipaments juvenils, etc), amb l’objectiu de millorar les intervencions i el treball preventiu davant certes conductes i consums de risc de la població jove.

En concret, formen part de la Taula Jove de Salut Mental del Vallès Oriental representants de Canovelles, Montornès del Vallès a més dels representants dels 3 programes de drogues existents a la comarca:

  • Pla de prevenció de drogues de la C-17, que dóna servei als municipis de La Garriga, L’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany, Tagamanent i Les Franqueses del Vallès.
  • Pla de drogues de la Vall del Tenes (Bigues i Riells, Santa Eulàlia, Lliçà d’Amunt i Lliçà de Vall)
  • El tritó-Baix Montseny. Es desenvolupa a 12 municipis: Campins, Fogars de Montclús, Gualba, Llinars del Vallès, Montseny, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.


Edicions locals