Ajuntament i clubs de futbol reprenen el projecte europeu PAPA

Un projecte que té com objectiu millorar la salut infantil a través de l’esport de base.

El Projecte PAPA (Promoting Adolescent Physical Activity) es va iniciar a Mollet a finals de febrer de 2012, arrel de l’adhesió de l’Ajuntament i els equips de futbol de la UD Molletense, el CF Mollet UE i la UD Lourdes.

L’objectiu d’aquest projecte, promogut per la Unió Europea i coordinat pel Grup d’estudis de Psicologia de l’Esport de la UAB, és promocionar l’activitat física entre els infants i els joves per introduir-los, de manera natural, en les pràctiques cap a una bona salut i uns bons hàbits.

En la primera fase del projecte, tant els jugadors com els entrenadors van aportar dades relacionades amb la seva pràctica esportiva, en aquest cas el futbol. En aquesta nova fase, es farà un seguiment de diferents partits de futbol de categoria infantil i es mantindran trobades amb els diferents entrenadors per valorar el treball en grup. L’objectiu és elaborar un programa de formació fet a mida enfocat a millorar la motivació de l’equip.

Al finalitzar la temporada, s’organitzarà una jornada formativa adreçada al conjunt de l’equip tècnic dels tres clubs que pretén proporcionar-los eines en per millorar el treball d’aspectes grupals i motivacionals de l’equip.

Edicions locals