La Junta de Portaveus ha aprovat una moció de suport al diàleg de pau de Colòmbia

L’Ajuntament de Mollet també fa un reconeixement públic a totes les persones que des de fa dècades treballen per fer possible la pau a Colòmbia.

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Mollet, celebrada aquest dijous al migdia, ha aprovat una moció, a proposta pel grup d’ICV-EUiA, que dóna suport al procés de diàleg de pau a Colòmbia.

Amb aquesta moció, l’Ajuntament de Mollet mostra el seu suport al diàleg de pau que s’ha iniciat recentment entre el govern colombià i la guerrilla de les FARC. El procés de diàleg s’ha iniciat a Oslo i continuarà a Cuba en els propers mesos. Aquests diàlegs suposen una esperança de pau a Colòmbia, 12 anys després del darrer intent de diàleg.

La moció mostra el convenciment que el final del conflicte armat, que ja dura més de 50 anys, no pot arribar per la via militar i que s’ha de construir sobre una base sòlida d’exigibilitat i respecte als drets humans i al dret internacional humanitari.

L’Ajuntament de Mollet també fa un reconeixement públic a totes les persones que des de fa dècades treballen per fer possible la pau a Colòmbia. Per fer una Colòmbia humana, en pau, amb drets per a tothom.

Edicions locals