‘Tardor amb productes del Vallès’, una nova proposta del Consell Comarcal per conèixer el productors locals

El Consell Comarcal organitza 'Tardor amb productes del Vallès', una proposta que convida a conèixer els productes i productors locals de la comarca, mitjançant una sèrie de visites a productors agrícoles i ramaders i a artesans alimentaris del Vallès Ori

L'objectiu d'aquesta activitat, que es durà a terme els propers 4 i 18 de novembre i el 2 de desembre, és obrir les finques i obradors dels productors del Vallès Oriental al públic per donar a conèixer l'activitat productiva que realitzen, la seva filosofia de treball i els productes que elaboren.

En concret, les persones inscrites a activitats podran visitar una producció de llet fresca de vaca i masia autosuficient a Santa Maria de Palautordera, una empresa que es dedica al cultiu d'ametlles ecològiques a Santa Eulàlia de Ronçana, un celler de vi de la DO Alella a Martorelles, una finca d'agricultura ecològica a Mollet del Vallès o com s'elabora la cervesa artesana a Canovelles.

L'acció "Tardor amb productes del Vallès" s'adreça especialment a representants del sector d'hoteleria i restauració, a empreses i cuiners de menjadors escolars i al sector del comerç alimentari, però també es poden inscriure totes aquelles persones interessades en la producció agrària i artesanal i en la gastronomia local.

Productors presents a l’Agromercat es podran visitar a l’activitat “Tardor amb productes del Vallès”

Aquest cap de setmana també s'ha dut a terme a Granollers el VII agromercat “Productes d’aquestes terres” on han estat alguns dels productors que es podran visitar a l’activitat “Tardor amb productes del Vallès” i que han pogut, durant tot el cap de setmana, aprofitar personalment per convidar els consumidors a visitar el seu obrador, granja o celler.

L’Agromercat d’aquest cap de setmana ha comptat amb la participació de 14 productors, i tots els visitants han tingut l’oportunitat de tastar els seus productes, parlar amb els productors i conèixer quines són les característiques que diferencien aquests productes de la resta. Els productors han ressaltat la bona acollida que tenen sempre els seus productes a la Porxada de Granollers, un lloc emblemàtic i amb una clientela que coneix i aprecia molt bé la qualitat i el producte artesanal.

Aquestes dues activitats s’emmarquen dins del projecte Xarxa Productes de la Terra en que participa el Consell Comarcal i compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació sobre les visites i com fer la inscripció a “Tardor amb productes del Vallès”, podeu descarregar el programa.

Edicions locals