Inici de la lliga de billar

Aquest dissabte s’ha disputat les primeres partides de la Lliga Interclub tres bandes en la que el Mollet juga tant a primera com a tercera divisió.

Dissabte es va iniciar la lliga que finalitzarà al mes de juny on diversos clubs de billar es disputen la primera plaça. A Mollet tenim el Mollet A, que juga a primera divisió, i el Mollet B, que juga a tercera. Ambdós equips van disputar quatre partides el dissabte on el Mollet va aconseguir 1 i 2 punts, respectivament.

En primera divisió el Mollet va jugar contra el Barcelona, subcampió de l’any passat, i en quedar 4 a 4 ambdós clubs es van emportar un punt. La primera partida la va jugar Alves del Mollet contra Limones del Barcelona i van quedar 33 a 21. La segona van jugar Martínez del Mollet, amb 15 punts, contra Minguell del Barcelona, amb 40 punts. La tercera partida va ser en Feliu del Mollet, amb 23 punts, contra en Casademunt del Barcelona, amb 40 punts. Finalment, l’última partida la va guanyar Busquets del Mollet amb 34 punts, que va jugar contra Lloria, amb 20 punts. Així doncs, l’empat 4 a 4 dels clubs va repartir un 1 punt per a cadascun.

En les patides de tercera el Daniells B va competir contra el Mollet B. Rodríguez del Daniells va quedar a 17 punts enfront d’Hernández del Mollet amb 19. La segona partida també va ser favorable pel Mollet amb 18 punts d’Arias i 23 d’Acosta.  El tercer joc també va ser positiu per la ciutat amb la derrota de 28 punts d’Almirón sobre 30 de Serra. L’última partida va ser l’única que l’equip molletà va perdre amb 26 punts de Garcia per sobre els 15 de Castanyer. Així el resultat final va ser de 2-6 a favor del Mollet que va endur-se 2 punts de lliga.

Edicions locals