Els grups municipals d’acord en l’obertura del Club Sant Jordi

Tots els grups municipals amb representació a l’Ajuntament van votar a favor de la moció de reclamar a Catalunya Caixa l’obertura del Club Sant Jordi de Plana Lledó.

Al ple dilluns tots els grups municipals van estar a favor de reclamar al Patronat de Catalunya Caixa reobrir les portes del Casal Sant Jordi. El portaveu de les persones afectades pel tancament, José Luque, va explicar  a tots els assistents el seu descontent i va agrair la col•laboració dels partits polítics.

Durant el ple es va parlar del conveni que van signar l’Ajuntament i Catalunya Caixa sobre la titularitat dels terrenys. L’Ajuntament, avui en dia, segueix tenint aquesta titularitat però l’equipament, és a dir, l’edifici que es va construir, és propietat de Catalunya Caixa.

La regidora de gent gran, Ana Maria Díaz, es va mostrar molt conscient sobre la problemàtica i va afirmar que “tots junts alçarem la veu perquè el Patronat de Catalunya Caixa torni a obrir les portes”. També ha afirmat que no s’han fet estudis de territori ni de necessitats per saber què fa falta a Mollet. Segons la regidora “el que necessita el barri de Plana Lledó és el que ja tenien. El Club Sant Jordi és molt més nostre que de ningú”.

Com a última alternativa, si no s’aconseguís que Catalunya Caixa obri les seves portes, es planteja l’expropiació, tot i que s’hauria de comprovar la llei per, segons diu l’alcalde de la ciutat, ja que el govern de la ciutat “sempre actuarà dins de la legalitat”.

Edicions locals