Pirates per Catalunya treballa per les eleccions

El partit polític va oferir la setmana passada una reunió preparatòria per la campanya electoral on es van decidir les línies d’actuació i les persones encarregades de la realització de les tasques.

Fa dos anys que a Catalunya ha arrelat un nou partit polític amb una filosofia molt clara: no contractar empreses externes sinó que el treball el realitzen els propis voluntaris del partit, que pot ser qualsevol persona que estigui interessada en participar.  Segons el portaveu del partit, Francisco Cervera, “defensem la democràcia directa com a eina de control sobre els partits. Tothom ha de participar en tot i decidir sobre les noves propostes, iniciatives, projectes i també sobre els pressupostos”.

Durant l’acte es van resoldre alguns dubtes sobre la campanya electoral, es van planificar esdeveniments en alguns municipis del Vallès Oriental i la ubicació de les carpes al carrer on cedir espai a les associacions locals per poder exposar les seves idees i reclamacions, ja que el partit defensa escoltar a la ciutadania.

Les principals línies sobre les que el partit vol incidir són tres: accés total i gratuït a la cultura i el coneixement, transparència i claredat en les xifres públiques i democràcia directa. Actualment el partit disposa amb 800 afiliats i durant les eleccions municipals de 2011 es va presentar en les llistes pròpies de Mollet del Vallès, Barcelona, Hospitalet de Llogregat, Mataró, i Lleida, i de forma conjunta amb altres partits a Reus,Tarragona, Santa Coloma de Gramanet i Sant Fruitós de Bages.

El portaveu del partit, Francisco Cervera, va explicar també que “tot i no guanyar a les eleccions, si els altres partits polítics apliquessin la democràcia directa, ens donaríem per guanyadors”.

Edicions locals