Alcalde: ‘La responsabilitat del govern municipal és escoltar al ciutadà’

L’Ajuntament proposa a la ciutadania participar en les decisions per construir una ciutat millor.

L’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, ha presentat conjuntament amb el regidor de participació ciutadana, Josep Ramon Bertolín, el procés participatiu que s’engegarà a partir del dia 5 de novembre des de l’Ajuntament per elaborar el Projecte d’Actuació de Mandat (PAM) que tindrà vigència durant els propers tres anys, des de l’any 2013 fins el 2015.

El procés participatiu per elaborar el PAM pretén posar a l’abast de la ciutadania diferents eines per prioritzar accions orientades a desenvolupar les quatre línies del Pla Estratègic: les persones, el territori, les infraestructures i l’ocupació i l’activitat econòmica. Es tracta de que els ciutadans opinin sobre les prioritats de les línies d’actuació basades en aquests quatre àmbits i proposin noves millores per construir, entre tots, una ciutat millor.

En aquest sentit l’Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania dues vies per poder donar la opinió sobre quines propostes són més importants que altres: a partir de formularis en paper que es podran obtenir als equipaments públics i a partir d’un enllaç a la pàgina web. Durant tot el mes de novembre els ciutadans podran dir la seva opinió que contribuirà a realitzar unes bones actuacions segons les necessitats cercades.

Monràs demana responsabilitat ciutadana, ja que “tots tenim la responsabilitat de participar en la construcció de la ciutat i hem d’entendre que estem passant per moments difícils i no totes les demandes es podran fer efectives”.


Edicions locals