IxM titlla de “demagògic” el descompte de la paga de Nadal del govern municipal

La formació considera que la renuncia a cobrar la paga de Nadal per part del govern municipal és un “autèntic exemple de demagògia”.

La formació molletana critica el govern municipal per la renúncia que han fet de cobrar una paga extra ara que arriba la campanya electoral i recorda que els sous dels funcionaris públics no només no han anat augmentant en els darrers dos anys, sinó que s’han produït retallades.

En aquest sentit, Jesús M. Carrasco, president d’Independents per Mollet i candidat per la CUP-Alternativa d’Esquerres a les properes eleccions al Parlament, ha assenyalat que la mesura d’austeritat del govern socio-convergent és “pur fum, destinat a la galeria i queda en evidència quan es recorda que ha augmentat el pressupost destinat a càrrecs de confiança i ha votat a favor perquè la portaveu del PP pugui cobrar dos sous públics”.

Carrasco ha denunciat que fer veure ara la mesura de la paga de Nadal com un acte d’austeritat “més que una presa de pèl, és una autèntica vergonya”, i ha reclamat que “si el que volen PSC i CiU és estalviar de debò, que redueixin dràsticament, de quinze a cinc, el nombre de regidors del govern a sou de la menjadora municipal”.

Edicions locals