ERC Vallès Oriental es reuneix amb els representants sindicals per parlar de la vaga del 14N

El candidat pel Vallès Oriental a les eleccions del 25 de novembre i Alcalde de Caldes, Jordi Solé, acompanyat per la presidenta d'ERC a la comarca i pel secretari d'organització, Maria Llerda i Jaume Profitós respectivament, s'han reunit amb els represen

El secretari comarcal d'UGT, Òscar Riu, i el secretari comarcal de CCOO, Ovidi Huertas, van demanar a ERC un recolzament a la vaga que fou acceptat. Jordi Solé va explicar així el suport d'ERC a la vaga general: "El país passa per un dia a dia molt dur: 840.000 aturats, 245.000 llars on tothom està a l'atur, un 50% d'atur juvenil, les dificultats per mantenir les conquestes socials... per protestar contra aquesta situació donarem suport a la vaga".

Des de la formació republicana es considera necessari vincular l'actual situació econòmica amb l'espoli fiscal dels governs espanyols, fet que extrema encara més la crisi a Catalunya. Per ERC, la reivindicació del país per deixar de retallar és poder tenir un estat propi en el marc de la Unió Europea. En aquest sentit, el candidat republicà pel Vallès Oriental a les eleccions del 25N, Jordi Solé, va insistir: "Volem la República Catalana per donar la volta a aquesta situació, aquest és el principal motiu per construir un país lliure i millor".

Edicions locals