Concert solidari de Gospel amb el Cor Carlit en benefici d’Oncovallès

Més de 80 cantaires integren el Cor Carlit Gospel que oferiran un concert el proper 11 de novembre a la Parròquia de Sant Esteve de Granollers en benefici de la Fundació d’Ajuda Oncològia Oncovallès.

Sota la direcció de l’Anna Roqué i al piano Jordi Gaig, el Cor Carlit, amb 25 anys d’experiència, ens oferirà una gran selecció de les millors obres de Gospel.

Les entrades es poden adquirir abans del concert o a la Fundació. Donatiu: 10€. També es pot fer una col•laboració fila 0 al c/c de La Caixa: 2100-0009-74-
0201308552.

El Cor Carlit Gospel, és una formació musical fundada a l'any 1988, integrada per mes de cent cantants, principalment catalans i també d'arreu d'Europa i Amèrica. Es tracta de la formació estable de gospel més antiga de l'estat català i també de l'espanyol. Des de l'inici, la seva activitat no ha tingut cap interrupció  i celebrerà els seu 25é aniversari d'aqui poc temps . Durant aquesta llarga temporada porta editats cinc  Cds amb diversos treballs. La formació ha actuat a diversos espais de l'escena musical a Barcelona com (Luz de Gas, Teatre Nacional de Catalunya, Palau de la Música, Auditori de Barcelona i Tarragona així com l'Auditori Axa) fora de Catalunya concerts a Castella i Lleó i a nivell internacional França, Austria, Eslovàquia, i Alemanya .A participat al Festival Internacional de Jazz i Blues de Cerdanyola, al de Mùsica Viva de Vic al Festival Intenacional dels Pirineus a Cervère, Gospel a Ciutat Vella, al Black Soul Ona o al de Música d'Advent de Bratislava (Eslovàquia). Sobre l'escenari han acompanyat artistes de renom internacional com Stupendams,Mr.Blaze,Mónica Green, J.Paul Wabotai, Robert Ray, Walt Whitman.

Aquest any va organitzar un taller de gospel amb Walt Whitman i 240 cantaires que van omplir l'escenari del Teatre Victori i un ple total d'aforament. Al darrer mes de maig  varen omplir de gom a gom el Palau de la Música en un concert per GAEM.

El Cor Carlit Gospel treballa uns del repertoris més amplis de gospel del panorama europeu contemporani, la seva especialitat va des de el gospel tradicional als espirituals negres enriquin aquest repertori amb peces africanes i algunes cançons d'altres estils musicals.

Edicions locals