MªJosé Garcia Cuevas: “Hem de sumar, anar tots cap a la mateixa direcció i empentar al nostre país a la sortida de la crisi”

MªJosé Garcia Cuevas, candidata nº4 de la llista del PPC per la província de Barcelona ha visitat divendres la comarca del Vallès Oriental acompanyada per la presidenta comarcal Susana Calvo, així com per altres càrrecs del partit i representants municip

Durant la visita, que forma part d’una sèrie de  recorreguts que es faran durant tota la precampanya i la campanya per totes les comarques de Catalunya, la candidata ha explicat en diverses trobades la importància de les eleccions del 25 de Novembre.

La candidata ha destacat que “Estem vivint una greu crisi que no podem amagar darrera una estelada, debilitant i empobrint encara més als catalans. Ara es moment de sumar, d’anar tots cap a la mateixa direcció i empentar al nostre país cap a la sortida de la crisi”. Junt a altres declaracions la candidata ha volgut recalcar que “Mas és un irresponsable quan parla sense una base jurídica ni econòmica, generant expectatives als catalans, que no es poden complir”.

Així doncs, Mª José Garcia diu que “El Partit Popular és un partit sensat i responsable que vol donar veu als catalans que aposten per un diàleg, la responsabilitat i per la defensa de la Catalunya de la senyera no de l’estelada separatista”.   

La presidenta comarcal Susana Calvo també  ha volgut recalcar que “el Partit Popular li dona molta importància al contacte directe amb els catalans.” Seguint aquesta línia ha dit que “tots els membres de la candidatura es mouran per tot el territori, a les quatre províncies. Es faran microactes, que són actes de petit format, més pròxims als ciutadans, on es convida a tothom del municipi per escoltar les propostes del Partit Popular i per exposar inquietuds, problemes, dubtes que puguin tenir els ciutadans. Destaquem també alguna altra declaració de la presidenta comarcal del Vallès Oriental “No és moment de dividir ni de restar, es moment de sumar, i afrontar la crisi que tan de mal està fent.”

El recorregut d’avui al Vallès Oriental ha començat al mercat municipal de Bellavista a les Franqueses, passant per La Roca, el mercat de Granollers, i ha finalitzat al municipi de Canovelles.

Edicions locals