Els socialistes surten al carrer

Aquest cap de setmana agrupacions socialistes de la comarca han sortit al carrer per escoltar i parlar amb la gent, per explicar les propostes del PSC. Més de 10 paradetes en diversos municipis vallesans Mollet, Montornès, Montmeló, La Roca, Vilanova del

El Vallès Oriental s’ha sumat a la iniciativa impulsada pel PSC a nivell nacional per explicar a peu de carrer les propostes socialistes durant aquest passat cap de setmana. “Parlant amb la gent, de tu a tu, és la manera que més senzilla i més directa per fer arribar les nostres propostes i explicar els nostres posicionaments als ciutadans i ciutadanes”, ha explicat Salvador Illa, secretari d’Organització del Vallès Oriental. Entre les diferents propostes que ha explicat aquest cap de setmana el PSC hi ha “la modificació de la constitució per aconseguir un veritable estat federal, a través del camí de l’acord i el diàleg”, ha afirmat Illa. “Entre la independència que demana Mas, tot i que sembla ser que Duran no, i la regressió del Partit Popular, hi ha una alternativa, la proposta federal, que el PSC defensem”.

Per la seva banda, Jordi Terrades, secretari d’Acció Política comarcal i candidat al Parlament de Catalunya, ha assegurat que “el PSC es compromet a no retallar més en sanitat i en educació, serveis públics i drets de tots els ciutadans i ciutadanes aconseguits amb la feina de tots durant molts anys i que Convergència i Unió està desmantellant sense miraments amb l’excusa de la crisi”. Terrades ha afirmat que “hi ha altres maneres de reformar i contenir la despesa, i també de generar nous ingressos com aconseguir una fiscalitat en què tothom contribueixi amb esforços per sortir de la crisi segons les seves possibilitats. No pot ser que sempre paguin només les classes mitjanes i treballadores”.

Entre diversos alcaldes, José Orive, alcalde de Canovelles, també ha sortit al carrer per parlar amb la gent i “parlar més dels catalans i catalanes, de les persones, que de les banderes”. “CiU és igual a retallades en sanitat, en educació i en polítiques socials en general, i el PP són “recortes”. Uns en català i els altres en castellà. Però sempre en tots aquests aspectes s’han posat d’acord. Només cal recordar que durant aquests dos anys, Artur Mas ha governat Catalunya amb el suport del PP.” Josep Monràs, alcalde de Mollet i secretari de Política Municipal de la comarca, ha constatat que “el que preocupa als nostres conciutadans són els drets que tan esforç els van costar d’aconseguir, la pujada desmesurada de l’aigua, la pujada de les taxes universitàries o el copagament sanitari als quals CiU no és capaç de donar-hi resposta.”

Edicions locals