"Mollet és un molt bon exemple de tot el que podem fer"

Els socialistes de Mollet van presentar dimarts els objectius principals de la seva campanya electoral en una roda de premsa pels mitjans de comunicació.

Mila Vicente, una de les candidates a les llistes del Parlament, i en Raúl La molletana candidata a les llistes del Parlament, Mila Vicente i el secretari d’organització del PSC Mollet, Raúl Gonzàlez van presentar els objectius principals d’una campanya electoral adreçada al benestar social de les persones, un dels temes que segons Vicente “és de plena actualitat i cal incidir-hi per millorar-lo”.


Els socialistes critiquen les retallades que ha fet el govern de la Generalitat referents a les ajudes per a les famílies que més ho necessiten. González va destacar que “no es pot reduir un 50% les ajudes quan hi ha el doble de persones que ho necessiten”. Els socialistes fan referència a aquest fet com un aspecte que cal corregir i potenciar perquè, segons afirmen, “són persones en risc d’exclusió social”. 


Un altre dels temes sobre els que vol treballar el PSC és el foment de les empreses farmacèutiques i investigadores de l’entorn amb el Pla de Recerca, Innovació i Activitat Econòmica de la Salut 2020 que pretén generar llocs de treball i potenciar l’activitat econòmica de la zona. Els socialistes volen suprimir l’euro per recepta ja que creuen que és “un greuge comparatiu que la gent treballadora i pensionista no pot assolir”. També plantegen un impost per a les grans fortunes com es fa a altres països com França.

Un altre tema en el que es vol incidir és la pobresa. El PSC aplicarà un augment del 0,7% a l’IRPF i destinarà aquesta pujada per ajudes socials, tema amb el que “tots hauríem de ser conscients i solidaris”. Segons els socialistes, “Mollet és un molt bon exemple de tot el que podem fer i demostra que el programa del PSC és possible en moments de dificultats”.

Edicions locals